top of page

NOVA LOKACIJA
CEREBELLUM Poliklinika Varaždin

CEREBELLUM POLIKLINIKA preselila je na novu lokaciju u Varaždinu, na adresu ulica braće Radić 63. Smještena je na više od 900 m2 te svojim pacijentima pruža najsuvremenije fizioterapijsko i rehabilitacijsko iskustvo. 

Poliklinika je opremljena najmodernijim uređajima za fizioterapiju i rehabilitaciju top brendova kao što su: Indiba Activ, Chattanooga Neo Intelect, Chattanooga Wireless, Zimmer emField Pro, Zimmer Cryo 6, Game Ready, Normatec, RecoveryPump, Compex, ASA, Enraf Nonius, Artromot, NOHrD, Slack Nut, Assault i dr.

Specijalne tehnike fizioterapije koje se primjenjuju u CEREBELLUM Poliklinici su: Bobath koncept, PNF koncept, Schroth terapija, Ergon IASTM, Neuralna mobilizacija, Dry Needling, Medical Flossing, FMT - RockTape, Medi-taping, Sporttape, limfna drenaža po Dr. Vodderu, Mirror Therapy i dr.

Uz fizioterapiju kao glavnu djelatnost obavljamo specijalističke pregled ortopeda i traumatologa sa ultrazvukom mišićno-skleletnog sustava.

IMG_4871-HDR-4.jpg
IMG_4854-HDR-4.jpg
IMG_4972-HDR.jpg
Cerebellum 1.JPG
IMG_4776-HDR.jpg
IMG_5004-HDR.jpg
IMG_4919-HDR.jpg
Cerebellum poliklinika - izvana.jpeg

VIZIJA

CEREBELLUM Poliklinika pacijentima želi pružiti najbolji mogući doživljaj fizioterapije. Dolazak u CEREBELLUM je više od običnog termina jer prepoznajemo da je fizioterapija više od samo ublažavanja boli, ona je ulaganje u najbolju kvalitetu života. Ozbiljno shvaćamo tu investiciju jer nam je stalo do toga da pacijenti pronađu najzdravijeg, najsposobnijeg, najjačeg i mentalno najizdržljivijeg sebe.​

 

Vidimo ustanovu koja podiže mjerilo zdravstvene industrije i poboljšava ne samo razinu ponuđenog liječenja već i iskustvo i okruženje u kojem se nudi. Za pacijente koji ne traže samo ublažavanje boli, već traže njegu i podršku kako bi im pomogli da žive svoj najbolji život, vjerujemo da će CEREBELLUM Poliklinika biti brend koji pomaže.

bottom of page