top of page
IMG_6376.jpg

CEREBELLUM Poliklinika

FIZIKALNA TERAPIJA • ORTOPEDIJA • TRAUMATOLOGIJA

CEREBELLUM Poliklinika osnovana je 2016. godine u Varaždinu pod nazivom Cerebellum centar koji se 2021. godine mijenja u naziv CEREBELLUM Poliklinika. Specijalizirana smo poliklinika za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju, ortopediju i traumatologiju sa ultrazvučnom dijagnostikom muskuloskeletnog sustava i kardiologiju.

Poliklinika se 2022. preselila na novu lokaciju u Varaždinu, na adresu ulica braće Radić 63. Smještena je na više od 900 m2 te svojim pacijentima pruža najsuvremenije fizioterapijsko i rehabilitacijsko iskustvo. 

FIZIOTERAPIJA U CEREBELLUM POLIKLINICI​

Cilj CEREBELLUM Poliklinike je pacijentima pružiti najbolji mogući doživljaj fizioterapije. Dolazak u CEREBELLUM je više od običnog termina jer prepoznajemo da je fizioterapija više od samo ublažavanja boli, ona je ulaganje u najbolju kvalitetu života. Ozbiljno shvaćamo tu investiciju jer nam je stalo do toga da pacijenti pronađu najzdravijeg, najsposobnijeg, najjačeg i mentalno najizdržljivijeg sebe.

VIZIJA

Vidimo ustanovu koja podiže mjerilo zdravstvene industrije i poboljšava ne samo razinu ponuđenog liječenja već i iskustvo i okruženje u kojem se nudi. Za pacijente koji ne traže samo ublažavanje boli, već traže njegu i podršku kako bi im pomogli da žive svoj najbolji život, vjerujemo da će CEREBELLUM Poliklinika biti brend koji pomaže.

SNAGA
MOBILNOST
FUNKCIJA

ŽIVOT

bottom of page