top of page

Acerca de

SPORTSKA REHABILITACIJA

Sportska fizioterapija i rehabilitacija uključena je u prevenciju i liječenje ozljeda koje proizlaze iz sporta i tjelovježbe u svim dobnim skupinama i na svim razinama sposobnosti. Cilj je poboljšati kvalitetu kretanja, izgradnja snage i poboljšanje kardiovaskularne kondicije. Sportska fizioterapija ima snažan fokus na biomehaniku, rehabilitaciju vježbanjem i vraćanje pacijenata na visoku razinu funkcije. 

Liječenje sportskih ozljeda ovisi o vrsti i težini same ozljede. Terapijske opcije su brojne, a mogu se koristiti zasebno ili u kombinaciji, od medikamentozne terapije, fizioterapije i operativnog liječenja. Temelj uspješnog liječenja je individualni pristup. Različiti pacijenti mogu imati različite bolesti i stanja, a razlikuju se i razina fizičke spreme te mehanizam ozljeda. 

FIZIOTERAPIJSKE INTERVENCIJE U CEREBELLUM POLIKLINICI:

​​

U CEREBELLUM Poliklinici pomoći ćemo da shvatite uzrok ozljede i izraditi individualni plan liječenja. Koristimo najmodernije fizioterapijske intervencije i aktivni pristup liječenju kako bismo ispravili uzrok vaših simptoma, spriječili ponovno pojavljivanje i postigli ciljeve liječenja.

sportska rehabilitacija
POŠALJI UPIT

Hvala na poslanom upitu!

bottom of page